Folk köper vad fan som helst på Tradera, så vi startade aktiebolaget Ungjävlar AB. Nu blir vi rika!

Ungjävlarna i ”Mongo från yttre rymden – Det störande ljudet

Mongofilmerna var verkligen en suspekt underhållning. De producerades genom att skaparna scannande Kalle Anka-tidningar och ersatte dialogen i pratbubblorna med replikskiften som oftast kretsade kring knark och självmord.

Det gjordes dussintals filmer mellan åren 2000 – 2012 och youtube översvämmades såkallade fan-mongofilmer. För min del innebar dock dessa filmer något helt annat, jag fick upp ögonen för Tradera, platsen där ”folk köper vad fan som helst” och hemma hos mig fanns det massor av saker som gick att kategorisera som ”vad fan som helst”. En framtid helt utan förvärvsarbete gick att skönja.

Således blev det bestämt att jag skulle börja sälja på Tradera. Det började med flytväst av mindre modell som gick under klubban för en försvinnande liten summa, för att sedan fortsätta med liknande objekt och profiter, besvikelsen var enorm. Ibland var det till och med så att jag inte fick saker sålt!

Jag tappade snabbt suget och slutade göra affärer på den tidigare nämnda auktionssiten.

Men ibland kan Ungjävlarnas syntetiska röst smyga sig in i huvudet och då säger vissa att man vid midnattstimmen fortfarande kan se en gammal besviken traderafarare stryka runt bland klubbslagen.